Başkan Doğan'dan Eğitime bir destek daha!

Eğitime verdiği destekle ve eğitim kurumları ile yaptığı işbirliği ile dikkat çeken İzmit Belediyesi, okulların fiziki iyileştirmelerine ve yeniden yapım işlerine destek vermeyi sürdürüyor. Belediye son olarak Alikahya İlköğretim Okulu bünyesinde kurulan ana sınıfına yapımına destek oldu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatı ile yapımına başlanan anaokulu geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı.  Okulun açılış törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, İzmit Belediye Başkan Yardımcıları, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, Okul Müdürü Bayram Akkuş, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK

 

Eğitime verdiği desteklerin devam edeceğini belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, okullarımıza ve eğitime olan desteğimizi sürdüreceğiz. Çünkü olularla yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Anaokulları çocuklarımızın eğitim hayatına ilk adım attığı yerler. Bu nedenle anaokullarına ayrı bir önem veriyorum. Eğitimde başarıyı yakalamış büyük ülkeler eğitime küçük yaşta başlamışlardır. Okul öncesi dönemin çocuğun gelişimindeki önemi tüm dünyada önemini ispatlanmıştır. Kişiliğin önemli bir kısmını oluştuğu gelişim açısından kritik dönemleri içeren bu yaş döneminde eğitim alan çocukların sosyal hayatta ve eğitimde daha etkin olduğu ispatlanmıştır” diye konuştu.

 

EĞİTİMCİLERDEN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Başkan Doğan’ın eğitime ve okullara her zaman destek olduğunu ve kendisine sunulan hiçbir teklifi geri çevirmediğini söyleyen İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, İzmit eğitime bu kadar gönül veren bu kadar destek olan bir başkana sahip olduğu için çok şanslı. Başkan Doğan’a şahsım ve eğitim camiası adına teşekkür ediyorum” dedi.

Alikahya İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Akkuş da Başkan Doğan’a teşekkürlerini iletti. Okulun öğrencilerinden Zeynep Ece Başkan Doğan’a teşekkür çiçeği verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817