banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN DOĞAN'DAN ESNAFA TEŞEKKÜR BELGESİ

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan halkla buluşmaya devam ediyor. Esnaf ziyaretlerini aksatmadan düzenli olarak gerçekleştiren Başkan Doğan’ın bu kez durağı Akmeşe oldu. Doğan Akmeşe’de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sırasıyla esnafların dükkanlarına girerek hal hatır soran Doğan, vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarına kulak verdi. Doğan aynı zamanda İzmit Belediyesi’nde hijyen, fiziki yapı ve iş yeri kriterlerine uygun olan iş yerlerine de teşekkür belgesi ve örnek işyeri belgesi takdim etti.

 

‘KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ BELLİ’

İlk olarak Akmeşe Atatürk Mahallesi’nde hizmet veren Merkez Fırını sahibi Asiye Esen’e iş yeri kriterlerine uygun işletmesi olması dolayısıyla teşekkür belgesi veren Başkan Nevzat Doğan, “Gıda sektöründe de diğer sektörlerde olduğu gibi çeşitli denetlemeler yapıyoruz. Belediyenin iş yeri kriterlerine sahip olan iş yerlerine teşekkür belgesi veriyoruz. Kriterlere uygun bir şekilde hizmet vermesinden dolayı Asiye hanıma teşekkür ediyoruz. Kadın elinin değdiği çok belli oluyor” ifadelerine yer verdi. Doğan aynı zamanda Sevilen Aile Izgara Salonu sahibi Hilmi Sevilen’e de iş yeri kriterlerine uyması nedeniyle teşekkür belgesi verdi.

Amca: Vatandaşlar Doğan’ı samimi bir şekilde karşıladı.

Kadın: Nevzat Doğan Merkez Fırın sahibi Asiye Esen’e teşekkür belgesi verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751