banner2779
banner2752
banner2750

 BAŞKAN DOĞAN’DAN GENÇ SANATÇIYA DESTEK
 BAŞKAN DOĞAN’DAN GENÇ SANATÇIYA DESTEK

 

İzmit genelindeki sanatsal çalışmalara büyük önem ve destek veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan genç sanatçılara da destek olmaya devam ediyor. Daha önce pek çok sanatçıya çeşitli desteklerde bulunan Başkan Doğan son olarak ATV’de yayınlanan ve Pınar Altuğ’un sunduğu  “Bir Şarkısın Sen” isimli programda dikkat çeken İzmitli genç sanatçı Ali Taşçı’ya viyola hediye etti.

 

SANAT İÇİN ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPACAĞIM

 

Kendisine hediye edilen viyolayı almak ve teşekkürlerini iletmek için annesi Güler Kolay ile birlikte İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret eden Ali Taşçı “ müziği gerçekten çok seviyorum. Müzik alanında güzel işler yapacağıma inanıyorum. Bu konuda elimden gelen her şeyi yapacağım. Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar Lisesi 9 sınıf Müzik Bölümü öğrencisiyim. Üniversite eğitimimi de bu alanda sürdüreceğim. Başkanımıza desteği için çok teşekkür ederim. Bir viyalaya sahip olmak benim için çok önemliydi” dedi.

 

Vereceği konseri heyecanla bekliyorum

 

Genç sanatçı Ali Taşçı’nın gözlerindeki ışığın istediği her şeyi başarmaya yetecek güçte olduğunu dile getiren Başkan Doğan  “ sevgili Ali’nin güzel bir eğitimden sonra, ileriki zamanlarda sanatını icra ederken izlemek üzere vereceği konserleri heyecanla bekliyorum. Sanata duyduğu bu ilgi hiç bitmesin” diyerek genç sanatçıya başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751