BAŞKAN DOĞAN’DAN İMAM EVİ İSTEDİLER

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Doğan son olarak İzmit Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi’ni makamında ağırladı.

 

İzmit Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Hüsnü Sarıkaya'nın başkanlığını yaptığı dernek yönetimi başarılı çalışmaları ve camilere yaptığı destek ve  katkıları nedeniyle Başkan Doğan’a teşekkür etti. Dernek yöneticileri “polislerin, öğretmenlerin hatta emeklilerin evi var. Bize de bir evin yapın” diyerek Başkan Doğan’dan İmam Evi istediler.

 

Derneğin yaptığı çalışmaları büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Doğan, toplumun her kesimine hitap eden başarılı çalışmaları nedeniyle dernek yönetimine teşekkür etti. Toplumların her zaman nasihate ihtiyacı olduğu ifade eden Başkan Doğan “ Atalarımızın bulunduğu yerleşim yerlerinde camiler hep ön plana çıkmıştır. Camilerde son yıllarda bakım ve onarım çalışmaları var. İzmit’te bu çalışmayı belediye olarak biz yapıyoruz. Bugün camilerimizin içi ve dışı ışıl ışıl” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817