BAŞKAN DOĞAN'DAN KAHVE BAHANE  SOHBETLERİ
 İZMİT BELEDİYESİ’NDEN KAHVE BAHANE  SOHBETLERİ

 

İzmit Belediyesi, bir ilke daha imza attı. Belediyenin Eğitim Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi ile İzmit Kadın Meclisi tarafından organize edilen “ Kahve Bahane”  sohbetleri start aldı. Geleneksel hale getirilecek olan projenin ilk konukları mimarlar oldu. Belsa B Blok Kat 9. Daki İzmit Kadın Meclisinin toplantı salonunda gerçekleşen Kahve Bahane etkinliğine  İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, başkan yardımcısı Filiz Ertürk, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevnihal Erdoğan, dekan yardımcısı Deniz Demirarslan, bölüm başkan yardımcısı Mehtap Özbayraktar, yard doç. Sonay Ayyıdız, öğretim görevlisi Nilgün Çağlar, yüksek mimar Seyhan Serimer, mimar Nurhayat Güldüren, İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert  katıldı.

 

DESTEK İSTEDİ

 

Kahve bahane sohbetlerinin ilk toplantısında bir konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Doğan‘’ Çocuklarımızın sanatla, edebiyatla ilgilenmelerini sağlamalıyız. En az bir sanat dalını öğretmeliyiz ki çocukların toplumdaki bakış açıları değişsin. Sanatla uğraşan gençlik, daha yapıcı, daha sosyal, toplumda kendilerini daha iyi ifade edebilen ve toplumu yönlendiren bireyler olur” dedi. Doğan, KOÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin Tarih Koridoru Projesi’nde destek vermelerini de isteyerek” Genç beyinlerle projemiz daha da renklenecektir. Kocaeli’nin mimari yapısında kentin vizyonunu değişiminde bayan mimarlarımızın destek ve fikirlerine her zaman açığız. Bayan mimarlar bizim ufkumuzu açacaktır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817