banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN DOĞAN’DAN MAHALLE BULUŞMALARI

HALKIN YÖNETİME KATILIMINI ÖNEMSİYORUM 

Haftanın en az iki günü mahalleleri sokak sokak incelediğini belirten Başkan Doğan, bundan sonraki süreçte mahalle bazlı değerlendirme toplantıları düzenleyeceğini söyledi. Geleceğe yönelik mahallelerde yapılacak olan çalışmaların halkın görüşleri ile planlanacağına dikkat çeken Doğan, halkın yönetime katılımını önemsediğini söyledi.

PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 İlki Yenişehir Mahallesi’ndeki Çocuk Hakları Okulu’nda gerçekleştirilen programda Doğan’a İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, ,Ak Parti İzmit İlçe Başkanvekili Yusuf Sami Çınar ve yönetimi, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi, Ak Parti Yenişehir Mahalle Yönetimi ve Yenişehir Mahalle Muhtarı Ahmet Belhan eşlik etti. Çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen programda Başkan Doğan, mahalle sakinlerine görsel sunum eşliğinde, devam eden ve tamamlanan projeleri hakkında bilgi verdi.

YENİŞEHİR’İN HİZMETKARIYIM

Vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak amacıyla göreve geldikleri günden bu yana çok sıkı çalışma içinde olduklarını aktaran Başkan Doğan, Fen işlerinden, park bahçelere, sosyal yardımlardan kültür sanat etkinliklerine kadar mahallede yapılan tüm çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Mahalle dışında İzmit genelinde yapılan prestij projelerinden bahseden Doğan “İlklere imza atan belediye olduk,  . Vatandaşlarımızdan alınan kaynakları heba etmemek için birçok proje hayata geçirdik. Bizler vatandaşımızın hizmetkarıyız. Bu makamlara hizmet almaya değil en iyi hizmeti vermeye geldik. İnşallah bundan sonraki süreçte de ekip arkadaşlarımızla birlikte ilklere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

SORULARI SAMİMİCE YANITLADI

Sunumunun ardından mahalle sakinleri ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Doğan, gelen tüm soruları samimiyetle yanıtladı. Hizmet etmekten yorulmadığını söyleyen Başkan Doğan, hiçbir ayrım yapmadan adil bir şekilde davrandıklarını söyledi.

BÖYLE HİZMETE ALIŞKIN DEĞİLİZ

Sunum sonrasında Başkan Doğan’la birebir sohbet eden mahalle sakinleri mahallede yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını söylediler. Mahalle sakinleri mahallelerine ilk kez bu kadar çok hizmetin geldiğini belirterek, “ biz böyle hizmete alışkın değiliz. Bize bu hizmeti sunan, derdimizi anlayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ederiz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751