BAŞKAN DOĞAN’DAN, ÜNİVERSİTEYE İKİNCİ ÇORBA ÇEŞMESİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, öğrencilerin isteğini kırmayarak 7. çorba çeşmesini Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde açtı.  Üniversitedeki ikinci, İzmit genelinde ise 7. çorba çeşmesinin açılışına Başkan Doğan’ın yanı sıra KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır  ve öğrenciler katıldı. Kütüphane yanında bulunan ve akşamcı öğrencilere hizmet edecek olan çorba çeşmesinin açılışında konuşan Doğan” daha önceden üniversite öğrencilerimiz için Eğitim Fakültesi yanında çorba çeşmesini açmıştık. Sabah 08.30-10.00 saatleri arasında faaliyette olan bu çeşmeden günde bine yakın öğrencimiz yararlanıyor.  Akşam eğitimine gelen öğrenciler de,  yeni bir çorba çeşmesi talebinde bulundular. Yurdun dört bir yanından gelen ve  bir bakıma bizim misafirimiz sayılan öğrencilerimizin isteğini geri çeviremezdik ve kütüphane yanına da ikinci çeşmeyi yaptık. Artık hem gündüzcü hem de akşamcı öğrencilerimiz çorba çeşmelerinden çorba içebilecekler” dedi. Doğan Üniversite Pazarı ve Genç Girişimciler Merkezi Projeleriyle ilgili çalışmaların da devam ettiğini söyledi.

 

 Yeni açılan çorba çeşmesinin 19.00-21.00 saatleri arasında faaliyette olacağı bildirildi. Üniversiteli öğrenciler de  çorba çeşmesi için Başkam Doğan’a teşekkür ettiler.

İzmit Belediyesi’nin bir çok  belediye tarafından örnek alınan çorba çeşmelerinden haftada 40 bine yakın kişi yararlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817