BAŞKAN DOĞAN’I MEŞALELİ KARŞILAMA

Tavşantepe Mahallesi Başaran Caddesi 1. Yıldırım Sokak’ta hizmet veren Bekirpaşa Güvercin Sevenler Derneği’nde mahalle sakinleri ile biraraya gelen Başkan Doğan’ı mahalle halkı meşelalerle karşılayarak Doğan’a sevgi gösterisinde bulundu.

ÇALIŞMALARI ANLATTI

 

Kırkpınar cazgırlarından Sebahattin Erdoğan'ın söylemiş olduğu güzel manilerle neşelenen Başkan Doğan belediyenin çalışmalarından bahsetti. Doğan “ Bekirpaşa bizim dönemimizde en büyük hizmetleri aldı ve merkez haline gelmeye başladı. 4.5 yıllık icraat dönemimizde en çok yatırımı Bekirpaşa yaptık. Buranın alt yapısını değiştirdik, çok konuşuldu ve sorun çözüldü. Bakın Gölkay artık halka hizmet veriyor. En güzel mekanlarımızdan oldu. Cephaneliğe FİFA standartlarına uygun saha ve spor kompleksi yaptık ve büyük bir hastanede cephanelik bölgesine kuruluyor. Buralar değerleniyor ve bunları sizin için yapıyoruz. Burası daha da gelişecek ve konut diyarı olacak. Artık yatırımlar bu bölgelere yapılıyor” dedi.

 

BAŞKANA ÖVGÜ

 

Bekirpaşa Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Özkan Tavşan ise yaptığı konuşmada Başkan Doğan’dan övgüler ile bahsetti. Tavşan çalışmaları için Başkan Doğan’a teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817