BAŞKAN DOĞAN’LA ENGELSİZ BİR GÜN
 BAŞKAN DOĞAN’LA ENGELSİZ BİR GÜN

 

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve İzmit Belediyesi Engelli Meclisi işbirliği ile “Kentim İzmit” gezisi gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımı ile gerçekleşen etkinliğe İzmit Engelli Meclisi Başkanı Tenzile Görgün, İzmit Engelli Meclisi Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ve engelli meclis üyeleri katıldı.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

 

Engelliler ile bir araya gelerek onlarla birebir ilgilenen Başkan Doğan  “ “Arkadaşlarımızı bu tür etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Engelli arkadaşlarımızın toplantılarına katılıyoruz, sıkıntılarını, dertlerini bize anlatıyorlar. Bizlerde elimizden geldiği kadar çözüm bulmaya çalışıyoruz. Yeni arkadaşlarımız var onlarla tanışmaktan memnun oldum. Şimdiye kadar birçok sosyal aktivitede olsun, onları hiçbir zaman normal vatandaşlarımızdan ayırmadık. İnşallah önümüzdeki süreçte iktidarımızın yaptığı sosyal faaliyetleri devam ettirerek onlara yardımcı olmaya çalışacağız.” diye konuştu.

 

ŞEHRİ TURLADILAR

 

Gölkaypark’ta kahvaltı ile başlayan etkinlik Orhan Camii, Saatçi Ali Efendi Konağı, Seka Park’ta bulunan Mevlevihane, Gayret Gemi Müzesi, Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, Saat Kulesi, Kültür Tepesi ve Kasr-ı Hümayün ziyaretleri ile son buldu.

 

İzmit Gençlik Meclisi’nden Mikail Baran, Hüseyin Söylenmez, Faruk Kahraman ve Selman Erçelik’in engelli bireylere yardımcı olduğu etkinliğe katılan engelliler İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve İzmit Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817