banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN ELLİBEŞ ENGELLİLERİN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Gölcük  Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bünyesinde yürütmekte olduğu çalışmalara katılan kursiyerleri ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kursiyerlerle sohbet etti.

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam  Merkezini ziyaret eden Başkan Ellibeş’i Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay, eğitmen ve kurs öğretmenleri karşıladı.

Ziyareti esnasında kursiyerlerle yakından ilgilenen Başkan Ellibeş onlarla bir süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Eğitimleri ve kurstaki ihtiyaçları konusundaki talepleriyle de ilgilenen Başkan Ellibeş, engelli vatandaşların yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini dile getirdi. Belediye olarak Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Ellibeş, amaçlarının Gölcük’te her alanda hayatı kolaylaştırmak olduğunu ifade etti.

Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, ziyaret için Başkan Ellibeş'e teşekkür ederken şunları söyledi: 'Siz değerli belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizler bizim her zaman yanımızda oluyor ve biz engellilerin sorunlarımızı çözmede yardımcı oluyorsunuz. Allah devletimizden ve sizlerden razı olsun. Gölcük'te her zaman söylediğim gibi engelliler çok şanslı. 5 yıl önceye göre engellilerimiz sosyal hayatla buluştu, evlerinden çıktı ve üzerlerindeki o olumsuz duyguları pozitife çevirdi. Bizler çok mutluyuz' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751