Başkan Ellibeş, Gölcük’ün gururunu ödüllendirdi
 2014 YGS sınavında yaklaşık 2 Milyon Öğrencinin arasında Türkiye genelinde 60. olan Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi Öğrencisi Fatih Çam, Okul Müdürü Bahattin Satır, Müdür Baş Yardımcısı Tutku Aytaç ile birlikte, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek sevincini paylaştı.

Yapılan bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ellibeş, Fatih Çam ile gurur duyduk. Bu kadar güzel bir başarıyı da ödüllendirmek bizim görevimiz. Fatih Çam elde etmiş olduğu bu başarı ile hem Gölcük’ü hem de okulunu başarıyla temsil etmiş ve gururlandırmış ve bizlerinde göğsünü kabartmış oldu.

Elde edilen bu başarıdan dolayı bir kez daha Fatih Çam kardeşimizi Okul Müdürü Okul Müdürü Bahattin Satır başta olmak üzere Öğretmenlerimizi de kutluyor başarılılar diliyorum dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817