banner2779
banner2752
banner2750

 Başkan eşleri Derince’de buluştu

 

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın eşi Nihal Alemdar, protokol ve ilçe belediye başkanları eşlerini Harikalar Sahili’nde ağırladı

 

Harikalar Sahili’nde buluştular

Zaman zaman farklı ilçelerde bir araya gelen ilçe belediye başkan eşleri bu kez Derince Harikalar Sahili’nde buluştu. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın eşi Nihal Alemdar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun eşi Behiye Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek’in eşi Fatma Civelek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, AK Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Hülya Akdilek, Darıca, Kandıra, Kartepe, Başiskele ve Karamürsel ilçe belediye başkan eşleri, bayan meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

 

Alemdar, dernek çalışmalarını anlattı

Harikalar Sahili’nde bulunan Timata Cafe’de gerçekleşen buluşmada, başkan eşleri sohbet etti. Organizasyonun ev sahibi olan ve aynı zamanda Okutan Anneler Derneği Başkanlığı görevini yürüten Nihal Alemdar, dernek çalışmalarıyla da ilgili bilgi vererek, eğitime yönelik yapılan faaliyetleri aktardı. Muhteşem manzarasıyla göz kamaştıran Harikalar Sahili’nde gerçekleşen buluşmada AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, bayanların siyaset sahnesine nezaket kattıklarını ifade etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmanın sonunda katılımcı hanımlar ev sahipliğini başarılı bir şekilde gerçekleştiren Nihal Alemdar’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751