Başkan Günen : Hakkımızı helal etmiyoruz!
 AKP İlçe başkanı Sayın Engin Koyun’un 45.Danışma kurul toplantısında yaptığı –Yerel seçimler yaklaştıkça bazı siyasetçilerimiz cenaze namazlarına giderek saf tutuyorlar,abdest almadan namaz kılıyorlar artık günahları boynuna-şeklindeki açıklamasına cevaben;

AKP nin siyaseti getirdiği nokta ve AKP zihniyetinin Türkiye genelinde kutsal saydığımız değerler üzerinden son dönemde yaptığı anlamsız ve tutarsız siyaset hamlelerine bir yenisi de körfez ilçemizde eklenmiştir.Zira genel siyasette yapılan son dönem hamlelerden sonra AKP teşkilatlarının bu ve buna benzer anlamsız çıkışlar yapması manidardır.Bu anlamsız ve tutarsız çıkışlar vatandaşlarımız tarafından da şaşkınlıkla izlenmektedir.

Bu vesile ile, öncelikle insanların dini vecibelerini siyaset zeminine taşımak hiç kimsenin haddi değildir.Hele ki ülkücü hareket mensuplarını böyle bir durumla itham etmek, değil iktidarın ilçe başkanının hiç kimsenin hakkı ve haddi değildir.

İktidar partisi ilçe başkanının yaptığı bu konuşmayı ibret ve üzüntü ile izledik.Sayın Koyun,bize yaptığı açıklamada bizimle alakalı kesinlikle bu şekilde bir ifade kullanmadığını beyan etmiş ve helallik istemiştir.

Kendisine ülkücü iradeyi temsil eden ve bu konuşmanın videosunu izleyen bir İlçe Başkanı olarak camiamız adına hakkımızı helal etmiyoruz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817