Başkan Güney: İzmit’i Kucaklayan Bir Yönetim Oluşturduk

AK Parti’de 6 ilçede yeni başkanların atanmasının ardından oluşturulan yönetimler genel merkez tarafından onaylandı. AK Parti İzmit İlçe teşkilatında da Ali Güney yönetimini kamuoyu ile paylaştı.  İzmit ilçe yönetiminde mevcut yönetimde bulunanların yanı sıra geçmiş dönemde görev almış deneyimli isimler ile yeni isimlere de yer verildi. Yeni yönetimin kamuoyuna tanıtılmasının ardından İlçe Başkanı Av. Ali Güney, İzmit ilçe binasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Tüm yönetim kurulu üyelerinin eksiksiz yer aldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Güney, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, tüm İzmit teşkilatlarıyla sahada olacaklarının ve var güçleriyle çalışacaklarının altını çizdi.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney, “Partimizin kuruluşundan bu yana görev alan, birlikte siyaset yaptığımız ağabeylerimiz, kardeşlerimizle hep beraberiz. Güzel bir mozaik halinde, istişarelerle güzel ve İzmit’i kucaklayacak bir yönetim oluşturma çabası içerisinde olduk. Allah’ın izniyle burada bulunan 25 kişinin tamamına şahsına kefilim. Bir ve beraber olduğumuzda altından kalkamayacağımız bir yükümüz olmayacaktır. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış tüm isimlerle, tüm aktörlerimizle 31 Mart gecesi AK Parti bayrağını Belsa Plaza’da dalgalandırmak üzere hep beraber sahada olacağız ve var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817