banner2752
banner2750
banner2776

BAŞKAN HÜRRİYET; "AHMET’İN BAŞARISI ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE ÖRNEK OLACAK" 


  Ziyarette Hürriyet “Ahmet’in bu azmi ve başarısı inanıyorum ki tüm engelli kardeşlerimize örnek olacak. Ahmet’in bu başarısı sayesinde inşallah daha çok şampiyonlar çıkacak” dedi.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Down Cafe’de çalışan Talha Ahmet Erdem Portekiz’de düzenlenen Down Sendromlular Judo Şampiyonası’nda Türk Bayrağı’nı temsil etti. Erdem, Down Sendromlular Judo Şampiyonası’nda bu alanda Türkiye’ye ilk dünya şampiyonluğu getirip altın madalya ile ülkemize geri döndü. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Ahmet’i çalıştığı Down Cafe’de ziyaret ederek şehrimizi ve ülkemizi temsil ettiği ve altın madalya ile döndüğü için tebrik etti.

GÜNAYDIN ŞAMPİYON

Ahmet’i “Günaydın Şampiyon” diyerek selamlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Sen ne kadar güzel bir başarı elde ettin öyle. Kutluyorum seni. Bizi gururlandırdın. İzmit adına Kocaeli adına sana çok teşekkür ediyorum. Başarıların daim olsun. Daha güzel başarılar elde edeceğine de eminim” şeklinde konuştu. Başkan Hürriyet Ahmet’e “As Yap Şampiyon Olucaz B’oolum” yazılı atkı ve birlikte pasta yaparken çektirdikleri fotoğrafı hediye etti.

AHMET’İN BAŞARISI TÜM ENGELLİLERE UMUT OLACAK 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Ahmet’in bu başarısının tüm engellilere umut olacağına inandıklarını belirten Başkan Hürriyet “Ahmet’in bu azmi ve başarısı inanıyorum ki tüm engelli kardeşlerimize örnek olacak. Ahmet’in bu başarısı sayesinde inşallah daha çok şampiyonlar çıkacak” diyerek Talha Ahmet Erdem’in ailesini de tebrik etti. Ayrıca Başkan Hürriyet, Şampiyon Ahmet’in yanı sıra Down Cafe’de çalışan diğer personellere de Kocaelispor atkısı hediye ederek pasta kesip birlikte fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680