banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Hürriyet Şampiyon Kardeşleri Ağırladı

İzmit Belediyesi Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, 2016 yılında İtalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası’nda milli takımımızla birlikte şampiyon olan Emre Şahin ve 2017 yılında Samsun’da düzenlenen İşitme Engelliler Olimpiyatları’nda altın madalya kazanan kadrodaki Yunus Şahin’i makamında ağırladı. 

MİLLİ FORMA HEDİYE ETTİLER

İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ve Futbol Antrenörü Hüseyin Uzun’un da hazır bulunduğu ziyarette Emre ve Yunus kardeşler, arkasında ‘Fatma Kaplan Hürriyet’ yazılı 41 numaralı Milli Takım formasını Başkan Hürriyet’e hediye etti. Hürriyet, elde ettikleri şampiyonluklarla herkesi gururlandıran Emre ve Yunus kardeşleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826