banner2752
banner2750
banner2776

BAŞKAN HÜRRİYET,  "ULUSLARARASI FUARLARI ŞEHRİMİZE TAŞIYACAĞIZ"

Cumhuriyet Çocuk Parkı’ndaki Sanat Galerisi’nde gerçekleşen serginin açılışına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın,  muhtarları,  sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Hürriyet “çok kıymetli üretim alanları olan İZMEK kurlarımızı çok önemsiyoruz. Bu kurslar, hem sosyalleşmek, hem de birlikte üretip, birlikte paylaşmak için önemli alanlardır.  Seçim kampanyamız boyunca da her zaman vurguladığım bir alandır İZMEK kurslarımız.

SENEDE BİR GÜN SERGİ AÇMAK YETERLİ DEĞİL

Bu kurslar, insanların akılcılığını, yaratıcılığını, hayal gücünü el becerilerini ortaya koyduğu muhteşem eserlerin ortaya çıktığı yerlerdir. Çok kıymetli eserler için sadece senede bir kez açılış yapmak, sergi açmak yeterli değil. Daha fazla alana yaymamız gerekmektedir. Çünkü İZMEK, aile ekonomisine, şehir ekonomisine ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak önemli bir zenginliktir.

PARTİZANLIK YAPMADAN, AYIRMADAN

Gerekli sistemimizi kurduktan sonra partizanlık yapmadan, ayırmadan İZMEK’lerimizi geliştireceğiz, daha fazla insanı paydaş yapacağız, daha fazla vatandaşımıza ulaşarak satış tabanlı bir sistem oluşturacağız. Kadınlarımıza ekonomik destek sağlayacağız” dedi.

FUARLARI ŞEHRİMİZE TAŞIYACAĞIZ

İZMEK kursiyerlerinin eserlerinin uluslararası fuarlarda sergilenecek değerde olduğuna da dikkat çeken Hürriyet “ bu değerli eserlerimiz için açılan uluslararası fuarlar var. Bizde şehrimizde yapılan eserlerimizin bu fuarlarda sergilenmesi için gerekli çalışmaları yapacağı.   Bu emeklerimizi uluslararası arenaya taşırsak İzmit’imizin adını daha da fazla duyurabiliriz.   Uluslararası fuarların da bir ayağını şehrimize alabilirsek, İzmit’imize daha fazla turist çekebiliriz ve daha fazla insana kazanç kapısı sağlayabiliriz.

BİRLİKTE PAYLAŞACAĞIZ

Bahsettiğimiz bu süreci en kısa zamanda hayata geçirmek için çalışacağız.  Kursiyerlerimizin, vatandaşlarımızın, desteğiyle birlikte üreteceğiz, birlikte paylaşacağız. Kursiyerlerimize, hocalarımıza, emek veren tüm vatandaşlarımıza İzmitliler ve İzmit Belediyemiz adına çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu..  Hep birlikte güzel günlerimiz olsun. İyi ki İzmitliyim dedirtecek daha bir çok güzel projelere imza atmak dileğiyle, emeklerinize sağlık” şeklinde konuştu.

Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın da emeği gecen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. İZMEK kursiyerlerinin karma yağlı boya sergisinde 90 eser sergileniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680