BAŞKAN HÜRRİYET’DEN 23 NİSAN MESAJI

MECLİSTE ADİL VE HAKÇA KARARLAR

Demokrasimizin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Kurtuluş Savaşı yıllarında ateş, kan ve barut kokularının dört bir yanı sardığı kara günlerde kurulmuş, ulusumuzun kaderini tayin eden savaş kararları dahi bu mecliste adilce ve hakça tartışılarak alınmıştır.  Hiç kimsenin hukuku diğer bir kimsenin hukukundan öteye geçmemiş, kimsenin hakkı ve onuru çiğnenmemiştir. Bu yüce mecliste alınan kararlar neticesindedir ki, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalmasının temelleri atılmıştır.

Varlığını hürriyetine adamış bir milletin temsil edildiği; milli iradenin kalbi meclisimizin açıldığı gün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hatta bütün dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. Bu vesile ile 99. yılında başta çocuklarımız olmak üzere milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Milli Mücadelede canlarını milletimizin geleceği için feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunuyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817