banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Hürriyet’ten Çocuk Hakları Gününde Muhteşem Etkinlik

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri kapsamında ev sahipliği yaptığı Yenişehir Mahallesi’ndeki İzmit Çocuk Hakları Okulu’nda geleceğimizin aydınlık yüzleri çocuklar ile bir araya geldi. Yüzlerce çocuğun aileleri ile birlikte katıldığı etkinlikte Çocuk Hakları Okulu bahçesine kurulan çeşitli oyun ve etkinlik alanları miniklerin neşesiyle dolup taştı. Minik yürekler, sevgi gösterilerinde bulundukları İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i Çocuk Hakları Okulu bahçesindeki tüm etkinlik alanlarına götürerek hep birlikte doyasıya eğlendi.

BİR GÜN DEĞİL HER GÜN

Programda hem çocuklara hem ailelerine hitap eden Başkan Hürriyet, “Tabi ki yılın her günü aslında çocukların günüdür. İstiyoruz ki bu kentte çocuklar yaşarken mutlu olsun, çocuk olduklarını hissetsinler, gülsünler. Çocuklar gülerse tüm dünya güler. Çocuk mutlu olursa tüm dünya mutlu olur” diye konuştu. Sadece Çocuk Hakları Günü’nde değil, her gün çocuklar için çalışılması gerektiğini ifade eden Hürriyet, ”Çocukların hayatlarını kolaylaştırmak, eğitime daha kolay ulaşabilmelerini sağlamak, eşit fırsatlar yaratabilmek, anne babaların işlerini kolaylaştırmak için çalışacağız ki çocuklarına daha fazla vakit ayırabilsinler” dedi.

DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Başkan Hürriyet, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Yılda sadece 1 gün değil 365 gün çalışacağız ki ‘Bu kentte çocuk olmak harika’ dedirtebilelim. Çünkü onlar yarının büyükleri. Çünkü onlar yarının bireyleri. Ve onların hakları var. Ve onların haklarına saygı göstermek biz büyüklerin sorumluluğunda. Bende bir anne olarak çocuklarımızın daha mutlu, daha huzurlu olmasını, anne babaların yüzünün gülmesini istiyorum. Hizmetin siyaseti olmaz. Çocuklarımız için el birliği ile bu kentte çalışabiliyorsak, bu kent mutlu olur. Çocukların sosyalleşmesi, daha fazla sporla sanatla uğraşması, eğitim kolay erişmesi için çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de belediye olarak sizlerle daha güzel işlere imza atacağız”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751