banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Hürriyet’ten  Jandarma’ya Kutlama

Jandarma Teşikilatı’nın 182.Kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tüm jandarma mensuplarını tebrik etti. Hürriyet mesajında, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önemli bir parçası olan Jandarma Teşkilatı, devletimizin bekası ve bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzuru ve güvenliği için üstün hizmet anlayışıyla çok kıymetli görevi yerine getiriyor. 

182.YIL KUTLAMASI

Toplumsal düzenin sağlanması için vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeterek, Emniyet Teşkilatı ile koordineli olarak görev yapan Jandarma Teşkilatı, büyük bir özveriyle çalışmaktadır. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarıyla gece gündüz demeden aralıksız görevinin başında olan Jandarma Teşkilatı’mızın tüm mensuplarının 182.kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için yaşamını yitiren şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826