BAŞKAN HÜRRİYET’TEN TUNÇ SOYER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Aralarında Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, koordinatörler ve birim müdürlerinin yer aldığı ekibiyle birlikte İzmir’e giden Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Tunç Soyer'i ziyaret etti.

PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Karşılıklı hayırlı olsun dileklerinin iletildiği ve son derece samimi ortamda gerçekleşen ziyarette İzmit’te hayata geçirilebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Heyet, ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan'la bir araya gelerek, İzmir’de gerçekleştirilen projelerle ilgili bilgilendirmelerini dinledi.

KARŞIYAKA BELEDİYESİ’NE

 İzmir Büyükşehir Belediyesindeki görüşmelerin ardından ekibiyle birlikte Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı da ziyaret eden Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te gerçekleştirilebilecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817