Başkan İsmail Baran BBP’li Heyeti Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar ve kısa süre önce BBP Körfez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Şahin Adal’ı makamında ağırladı. Misafirlerini kapıda karşılayan Başkan İsmail Baran, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. BBP İl Başkanı Serhat Duyar, uzun zamandır ziyareti planladıklarını belirterek, “İlçe teşkilatımızdaki yeni yapılanma sonrası birlikte ziyareti gerçekleştirelim istedik” dedi.


MİLLET İZİN VERMEZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Körfez’de 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında oluşan ‘Yenikapı ruhunun’ devam ettiğini belirtti. Başkan Baran, “Türkiye zor bir bölgede cennet bir ülke. Gelişmemizi, büyümemizi istemeyen düşmanımız çok. Her türlü oyun oynanmaya çalışıyor ama milletimiz çok şükür buna izin vermiyor” dedi.


PROJELERİ AKTARDI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçede hayata geçirilen projeler hakkında da BBP’li heyete bilgiler aktardı. Eski belediye binasının bulunduğu alandaki üniversite inşaatında kaba kısmın bitmek üzere olduğunu belirten Başkan Baran, Hereke ve İlimtepe’de hayata geçecek yeni üniversitelerle birlikte Körfez’in ilim kenti olma yolunda önemli bir yol kat edeceğini belirtti. Görüşme daha sonra karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817