BAŞKAN İSMAİL BARAN´DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Baran mesajında; “Cumhuriyetimizin 94 yıllık tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren, attığımız her adımdan ders almamız gereken bir süreçtir. Cumhuriyetin 94. yılını kutlarken, yeni bir çağın eşiğinde büyük millet, güçlü devlet olma yolunda yürümenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz” dedi

En Büyük Vazifemizdir

Başkan İsmail Baran, “Milletimiz; cesaret, fedakârlık ve iradesiyle kurduğu Cumhuriyeti hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı, birlik ve bütünlük içerisinde cevap vereceğini bütün dünyaya her zaman gösterdi ve gerektiğinde tekrar gösterecektir. Cumhuriyet, şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin adıdır. Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek ve gelecek nesillere aktarmak en büyük vazifemizdir” dedi.

Onları Unutmayacağız

Cumhuriyetin 94. yılında şehitlerimizi bir kez daha yâd eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızın, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizi ve hainlerin darbe girişiminde ülkemizin birliğini, dirliğini ve huzurunu korumak adına canını veren 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817