Başkan, kampüs  inşaatını inceledi

 Körfez Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün inşaat çalışmaları ara verilmeden devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da kısa süre önce temeli atılan ama hızla devam eden çalışmalar sonrasında inşaatın belirli bir aşamaya geldiği kampüs alanında inceleme yaptı. Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Başkan Baran’a, inşaatı üstlenen firma yetkilileri bilgiler aktardı.

PROJELER YÜKSELİYOR

Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ve planlandığı tarihte inşaatın tamamlanacağını belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “4 bin 500 öğrencimizin eğitim göreceği kampüs, ilçemize de değer katacak. Hereke’de bir diğer fakülte projemizde de sona doğru yaklaştık. 2018’de İlimtepe bölgesindeki üniversite projemizin de hayata geçmesiyle Körfez ‘ilim kenti’ olma yolunda önemli bir adım daha atacak” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817