banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Karabalık, Müdür Cansız’ı ziyaret etti

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız’ı tüm öğretmenler adına kutlayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Kartepe İlçesi’nde görev yapan tüm öğretmenlerimiz adına sizleri tebrik ediyor ve gününüzü kutluyorum. İlçenin kalkınmasının, halkımızın eğitim seviyesini yükseltmekten geçtiğini hepimiz biliyoruz. Bu konuda sizlere daha büyük görevler düşmektedir. Biz belediye olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Eğitim hizmetlerinde başarılı çalışmalarını takip ettiğimiz sizleri ve sizin huzurunuzda tüm eğitimcilerimizin gününü gönülden kutlarım” dedi.

 

Belediye Başkanı Karabalık’ın ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız da, “Başkanımızın ziyaretinden dolayı mutluluk duymaktayız. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerin hatırlanması, sorunlarının dile getirilmesi ve çözüm yollarının tartışılması bizim açımızdan son derece önemli” dedi.

 

Ziyarette ikili, ilçedeki eğitim seviyesinin yükseltilmesi için yapılacak çalışmalarda ortak hareket etmek adına karşılıklı görüş alış verişinde bulundular. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, Köseköy’de mevcut binasından Uzunçiftlik’te ki Çelik Halat Anadolu Lisesi’ne de yeni yılda taşınacağını hatırlatan Müdür Cansız’a, Başkan Karabalık fincan seti hediye etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751