BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, “15 TEMMUZ’DA EĞİTİM-BİR-SEN GÖREVİNİ YAPTI”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba’nın eşlik ettiği ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, “FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin derdest edilmesinde Eğitim-Bir-Sen görevini yapmıştır” dedi.

 

27 GÜN BOYUNCA MEYDANLARDAYDIK

‘’Milli iradenin kendisini temsil etmesi ve hiçbir zaman sekteye uğramaması bizler için çok önemlidir’’ diyen Eğitim-Bir-Sen Gebze Şubesi Başkanı Azmi Tunç, ziyaretin açılış konuşmasında, “Seçilmiş olan iradenin süreklilik arz etmesi, milletin iradesi asla hiçbir şekilde vesayete uğramaması bir kez daha ifade etmeliyim ki çok ama çok önemlidir. Sendikamızın üyeleri, o kâbus gibi üzerimize çöken kara geceden itibaren, 27 gün boyunca Başkomutanımızın evinize gidin diyen talimatına kadar meydanlardaydılar. Hepsinden Allah razı olsun” ifadesini kullandı.


 

KÖŞKER: ÖNLEMLERİMİZİ ALMIŞ VE VATANDAŞIMIZLA BERABERDİK

‘’Allah’a hamdolsun ki Rabbimizin izniyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve Başbakanımızın açıklamalarıyla meydanlara çıkan milletimizle ne kadar gurur duysak azdır’’ diyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de, “İlçe belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimizle ortak hareket ederek, o ilk gece gerekli önlemleri almış ve meydanlarda da vatandaşımızla birlikte hareket etmiştik. Bakınız meydanlardaki insanlarımız sabah işe giderken gece meydanlardaki yerini alarak o kutsal nöbetini tuttu ve memleketine sahip çıktı. Milletimize ve sivil toplum kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim onlardan razı olsun” açıklamasını yaptı.

 

ÖĞRETMENLİK STRATEJİK BİR MESLEKTİR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Eğitim-Bir-Sen Gebze Şubesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, ‘’Eğitim bütün ulusların en önemli meselesidir’’ diyerek başladığı konuşmasında, “Eğitimsiz ne kalkınma ne huzur ve ne de mutluluk mümkün olur. Son yıllarda hükümetlerimiz zamanında okullarımızda fiziki alanlar itibariyle önemli gelişmeler yaşandı. Bununla birlikte çok sayıda öğretmen de atandı. Öğretmenlik sıradan bir meslek asla değildir. Devlete alınan öğretmenlerimiz işini severek yapmalıdır. Çünkü geleceğimiz olan çocuklarımızı hayata hazırlamak gibi bir görev öğretmenlerimizin ve bizlerinde sorumluluğudur. Mesleki heyecanın kaybedilmemesi gereken stratejik bir görevdir” şeklinde konuştu.

“HAKKIN KUVVETİ VE HALKIN FEDAKARLIĞIYLA DERDEST ETTİK”

‘’Eğitim-Bir-Sen gibi sendikalarımızdan, vakıflarımızdan, derneklerimizden ve sivil toplum kuruluşlarımızdan yetişen insanlarımız, milli ruhu almasaydı, o gençler tankların önüne geçemez ve darbeye direnemezdi’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, “O ruhu ve maneviyatı veremeseydik, bu vatan toprağını korumak üzere meydanlara çıkacak kimseyi bulamazdık. Bizim inandığımız bir davamız var. Bu sendikalarda bu inancımızı pekiştiriyoruz. Yoksa bu hainler dış güçlerle kurduğu işbirlikleriyle ülkemizin geleceğine göz dikmişlerdi. Çok şükür ki o hakkın kuvveti ve halkın fedakârlığıyla bu kalkışmayı derdest ettik” ifadelerini kullandı.

 

SENDİKALAŞMA BİRLİKTİR, BERABERLİKTİR VE BİLİNÇLENMEDİR

Konuşmasında, ‘’Bu millete düşmanlık edeni aramızda barındırmayacağız’’ diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “FETÖ soruşturmalarının sulandırılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Tabi ki kimseye de zulmetmeden, ak ile karayı ayırt edeceğiz. Böyle zamanlarda iftiralara da dikkat etmek gerekir. Sendikalaşma birliktir, beraberliktir ve bilinçlenmedir. Bu ülkenin evlatları milli görevini yaparken, halkımızla beraber nöbetlerimizi tuttuk. Eğitim-Bir-Sen görevini yapmıştır. Sizlere ve üyelerinize çok teşekkür ediyorum. Doğrunun ve hakkın yanında yer aldınız. Sahip çıktığımız şey bizimdir. Sizleri tebrik ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu. Daha sonra Eğitim-Bir-Sen üyeleri, 15 Temmuz Milli İrade Beratları başkanların ellerinden aldıktan sonra birliktelik sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817