Başkan Karaosmanoğlu Başbakan ile görüştü

PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Toplantıda Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Kocaeli’de devam eden ve bürokrasinin ağır işlemesinden dolayı tamamlanamayan bazı projeler hakkında bilgiler verdi. Karaosmanoğlu ayrıca Gebze de Anadolu Grubu tarafından yapılmak istenen Tıp Fakültesi ve yeni vakıf üniversitelerinin kurulması hakkında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı bilgilendirdi.

 

KÖRFEZ’E MASTER PLANI

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan Körfezdeki mevcut limanların birbirleri ile ilişkileri göz önüne alınmak suretiyle yeniden fonksiyonlandırılmasına ilişkin Master Planının çıkarılması ile ilgili istekte bulundu. Başkan Karaosmanoğlu ve Başbakan görüşmesinde Başkan Danışmanı Ömer Polat ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Gökmen Mengüç’te bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817