banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanımız dışında ki liderler pasif kalıyor”
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Körfez Yeniyalı Mahallesi Teşkilat Başkanı Muhammet Özkarataş ve yönetimi makamında ağırladı. Gündemde ki siyasi gelişmeler ve mecliste gerçekleştirilen anayasa çalışmalarının değerlendirildiği ziyarette, mahalle teşkilatlarının siyasi partiler için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye dışında ki ülkelere baktığımızda dünyada lider boşluğu olduğunu görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışındakiler dünya meselelerinde maalesef pasif kalıyor” dedi.

 

MİLLETİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZIN BİR İŞARETİYLE GEREKENİ YAPTI

Mahallenizde gerçekleştirdiğiniz çalışmaların asla boşa kürek çekmek olmadığını da vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu yaptıklarınız Allah’ın rızası için yapılan çalışmalardır. Çanakkale ve İstiklal savaşında ayağa kalkan bu millet, Cumhurbaşkanımızın bir işaretiyle sokaklara inerek 15 Temmuz’da da gerekeni yaptı. Bakınız şunu da vurgulamak isterim, terörü azdıran dünyada ki kendini bilmez bazı ülkelere rağmen bugün dimdik ayaktayız. Yedi düvelle savaşıyoruz. Bundan dolayı çok güçlü olmalıyız. İyi bir önderimiz, mazlumların sahibi bir liderimiz var. Allah için mücadele veriyor” şeklinde konuştu.

 

ASKER GİBİ 7/24 HAZIR OLMALISINIZ

Şuanda nöbettesiniz diyerek mahalle teşkilatlarının ne kadar önemli bir görev olduğunun altını çizen bir kez daha çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Asker gibi 7/24 hazır kıta olmalısınız. Unutmayalım ki vatandaşlarımızla istişare çok önemlidir ve seçimler mahallede kazanılır. İlçe bazında bu çalışmaları yaparken, kendinize hedef koyarak çalışmalarınızı buna göre yapmalısınız. Sizler halkımızın yanında dün nasıl olduysanız bugünde, yarında olacaksınız” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme daha sonra karşılıklı fikir ve önerilerin belirtilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751