BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, EDOK, JANDARMA VE POLİS TEŞKİLATIYLA BAYRAMLAŞTI
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’la birlikte EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanlığı, İl Jandarma ve Polis teşkilatını ziyaret ederek bayramlaşma törenlerine katıldı.

 

IŞIK, “TSK, MİLLETİN EMRİNDE OLMAYA DEVAM EDECEK”

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın da eşlik ettiği ziyaretlerin ilki Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Durak’ın ev sahipliğinde EDOK oldu.  Milli Savunma Bakanı Fikri Işık askeri törenle karşılanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Güzeloğlu ve İl Başkanı Ceyhan, askerlerle tek tek bayramlaştılar. EDOK’ta kendi adına hazırlanan fidanı toprakla buluşturan Bakan Işık, burada yaptığı açıklamada, "TSK, milletinin emrinde olmaya devam edecektir. Bizlerde TSK'nın çok daha güçlü ve caydırıcı, ülkemizin ve milletimizin esenliğini, sınırlarımızın güvenliğini sağlamak noktasındaki çalışmalarına daha fazla destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

 

JANDARMA VE POLİS TEŞKİLATIYLA DA BAYRAMLAŞTILAR

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentimizde ki İl Jandarma ve Polis teşkilatını da ziyaret ederek bayramlaşma törenlerine katıldılar. EDOK sonrası İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz’i ve askerlerle bayramlaşan Bakan Işık ve beraberinde ki heyet daha sonra buradan İzmit Polis Evinde ki Emniyet teşkilatının bayramlaşmasına katıldılar. Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel’in de hazır bulunduğu bayramlaşmada Bakan Işık ve Başkan Karaosmanoğlu, genç polislerle bol bol sohbet ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817