banner2779
banner2752
banner2750

 Başkan Karaosmanoğlu, “Elif kızımız Kocaeli’nin gururu olacak”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli’den 27. Dönem Milletvekili aday listesine giren 18 yaşındaki Elif Nur Bayram’ı makamında kabul etti. AK Parti 11. Sıradan Milletvekili adayı gösterilen ve Kocaeli Fen Lisesi'nde son sınıf öğrencisi olan Bayram, 24 Haziran Seçimlerine katılacak en genç milletvekili adayı olmasının kendisine verilen çok büyük bir onur olduğunu söyledi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere büyük önem vermesi ile birlikte 18 yaşında seçilme hakkının sunulması ile birlikte milyonlarca gencin temsilcileri de mecliste yer alacak. Kocaeli’den AK Parti Milletvekili adayı olan Elif Nur Bayram’ın kendisine gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Milletvekili adayımız Elif kızımız Kocaeli’nin ve AK Parti’nin gururu olacak” dedi.

“AK PARTİ GENÇLERE ÖNEM VERİYOR VE İNANIYOR”

Türkiye’nin en genç Milletvekili adayı olan Elif Nur Bayram’a, ziyarette Baba Adnan Bayram ile Anne Dilek Bayram’da eşlik ederken, siyaset üzerine renkli ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, saha çalışmalarında milletvekili adayı Elif’e yardımcı olacağını da ifade etti. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Elif kızımız çok akıllı ve Kocaeli Fen Lisesi’nden mezun olacak. 18 yaşında bir kız evladımızın AK Parti Kocaeli Milletvekili aday listesinde olması beni çok mutlu etti.  AK Parti gençlere önem veriyor ve inanıyor. Onlar bizim enerji kaynağımız ve umudumuzdur. İnşallah bu güzel yetişen gençlerimiz Türkiye’yi bulunduğu bu güzel noktadan daha iyi yerlere taşıyacaklar” ifadelerini sarf etti.

“GENÇLİK VE EĞİTİM ALANINDA ÇALIŞMALAR YAPACAĞIM”

Gençlerimiz iyi yetiştiğini de belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Elif kızımı artık hayatın içerisinde daha fazla olacak. Ben şahsen Milletvekili adayımız Elif Nur Bayram’dan çok umutluyum. Geleceğin bir büyüğü olacak ve hedefi olan Tıp Fakültesi’nde de okuyacak. Elif kızımız hem Kocaeli’nin hem de AK Parti’nin gururu olacak. AK Parti 18 yaşında bir kız evladımızı Milletvekili adayı göstererek gençlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu çok önemlidir. Kendisi için Milletvekili adaylığını hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Elif Nur Bayram ise, “Öncelikle bu göreve Cumhurbaşkanımız tarafından layık görüldüğüm için çok mutluyum. Kendilerini mahcup etmeyeceğim ve çok çalışacağım. Her daim Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun ve Kocaelilerin desteğini hissettim. Çok mutluyum, gençlik ve eğitim alanında çalışmalar yapacağım” sözlerini sarf etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751