banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, EROL KAYA'YI AĞIRLADI

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’yı makamında ağırladı. Kocaeli Milletvekilleri R.Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün ve İlyas Şeker’in de yer aldığı görüşmeye AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcılarından Gökmen Mengüç ile Doğal Erol eşlik etti.

 

“ÜLKEMİZİN EKONOMİ VE SİYASİ HAYATI İÇİN ÖNEMLİDİR”

Ziyarette konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya” Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bizler için fevkalade büyük hizmetlerin gerçekleştirildiği bir şehir. Bir duayen Başkanımız ve abimiz İbrahim bey, biz ona baba başkan diyoruz. Kocaeli, ülkemizin ekonomi ve siyasi hayatı için önemlidir. Kocaeli’de yapılan her yatırım Türkiye’ye yapılmış demektir” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin şehircilik tarihinde depremin önemli bir olgu olduğunu sözlerine de ekleyen Kaya, “Kocaeli bundan en fazla etkilenen şehirlerinden biri. Şehircilikte çok önemli değişimlerden birinin yaşandığı rol modelimizdir. Belediye Başkanlarımızın ve hükümetimizin beraber hareket etmesi siyasi birlik için önemlidir. Kocaeli, bizim her zaman çok büyük destek aldığımız vefakâr bir şehrimizdir. Böyle bir şehirde bulunmaktan mutluluk duyuyorum” açıklamasını yaptı.

 

“BİZLER AÇISINDAN SON DERECE MUTLULUK KAYNAĞIDIR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, “Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya’yı bugün burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın düzenlediği Marmara Bölgesi Belediye Başkanları Toplantısı – Tecrübe Paylaşımının kentimizde yapılması da bizler açısından son derece mutluluk kaynağıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751