Başkan Karaosmanoğlu Fethiye esnafıyla buluştu
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberinde AK Parti İzmit İlçe Yöneticileri Fethiye Caddesi’nde bir dizi esnaf ziyaretinde bulundu. Her zaman vatandaşların yanında olan ve esnafları da yalnız bırakmayan Başkan Karaosmanoğlu, geçtiğimiz gün zamanının büyük bir bölümünü Fethiye Caddesi esnafına ayırdı. İlk olarak Fethiye Caddesi’nde bulunan Gökçehan Çanta sahibi Ali Nafi Demirol’u ziyaret eden Karaosmanoğlu ve beraberindekiler buraya katılan bölge esnafıyla da sohbet etti. düzenlenen ziyarette vatandaşların talepleri dinlendi.

 

‘İLERİ GİDİYORUZ’

Karaosmanoğlu’na ziyaretlerinde, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sefer Yazıcı, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Yıldız, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Yakup Karaaslan, İlçe Yöneticisi Çağlayan Duman eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu düzenlediği ziyarette yaptığı açıklamalarda, kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’de ticarette iyi ilerleme sağlandığının vurgusunu yapan Karaosmanoğlu, “Artık geri gitmiyoruz ileri gidiyoruz” şeklinde konuştu.

 

‘ESNAF KENDİNİ YENİLEMELİ’

Ülke genelinde gidişatın iyi gitmesi halinde yerel de hizmetlerin iyi olacağına dikkat çeken Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Ülkemiz geliştiğinde, yerel de doğru kişi seçildiğinde gayet güzel devam eder. Kocaeli genelinde güzel işler yaptık ama Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı bu çalışmaların onda birini yapamazdık” ifadelerine yer verdi. esnafın durumunun geçmişe göre daha iyi bir hal aldığını söyleyen Karaosmanoğlu, “Zaman geçtikte değişim yaşanıyor. Esnafın da kendisini yenilemesi gerekiyor” açıklamalarına yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817