BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, GEBZE’DE ESNAF TURU YAPTI
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze'nin eski çarşı bölgesinde esnaf turu yaptı. Hükümet caddesindeki esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu'na AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba eşlik etti. Sıcak ve samimi sohbetlerin gerçekleştiği ziyaretlerde, vatandaş ve esnafla yaklaşan seçim süreci üzerine de konuşmalar da yapıldı. Daha güçlü Türkiye ve Kocaeli için istikrar ile güven ortamının önemini belirten Başkan Karaosmanoğlu, "On iki yıldır hükümetimiz başta olmak üzere yerelde de bizle halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Hizmet aşkıyla yanan bu kadrolar insanımızın da değerlerine sahip çıkarak, hizmetkâr olmayı sürdürüyor. Amacımız mutlu olan ve özgürlüklerini yaşayan halkımızı daha huzurlu görmektir" dedi.

 

“ŞEHRİMİZİ 2023’E HAZIRLIYORUZ”

Ziyaretlerde toplumun dinamiğinin esnaf olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Bir taraftan hızlı trenler, raylı sistemler, alternatif yollar, kavşaklar, barajlar yapıyoruz. Binlerce yeni proje, binlerce eser ve hizmet aralıksız devam ediyor. Bir taraftan hükümetimiz, bir taraftan Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz, Kocaeli’yi dev adımlarla 2023’e hazırlıyor. Bu hizmetleri gerçekleştirirken esnafımızın daha iyi ticaret yapması için caddelerimizi ve sokaklarımızı dizayn ediyoruz. Esnafımızın mutlu ve işlerinde bereketli olması bizim için çok önemlidir "şeklinde konuştu.

 

“ESNAFIN ÇAY TEKLİFİNİ KABUL ETTİ”

Özel bir GSM şirketinin bayan çalışanlarının çay teklifini kabul eden Başkan Karaosmanoğlu burada, "Siz hanım kardeşlerimiz için çalışıyoruz. Kentimizi beraber yöneterek, sizlerin gördüğü eksiklikleri beraber gidereceğiz. Sizlerin isteklerini derhal yerine getirmek bize onur verecektir" dedi. Ziyaretlerinde gençlerle de sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, "Ülkemizin geleceği sizlersiniz. Bizim en büyük zenginliğimiz gençlerimizdir. Gençlerimizin donanımlı ve bilgili yetişmesi bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Sizler siyaseti yakından takip etmelisiniz. Bu sizin için çok büyük vatandaşlık görevidir" hatırlatmasını yaptı. Başkan Karaosmanoğlu Gebze esnafından gelen istek ve arzuları da dinleyerek gerekenlerin yapılması konusunda da talimat verdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817