banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Geleceğin şampiyonları bu merkezlerden çıkacak’’
    

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Yavuz Sultan Mahallesinde yapımı devam eden kapalı yüzme havuzu ve Yenikent’teki çok amaçlı spor salonunda (Sporcu Fabrikası) incelemede bulundu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Cintimar ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da eşlik ettiği denetimlerde, insanımız ve gençlik için ortaya koyulan bu projelerin önemine değinen Karaosmanoğlu, “Geleceğin şampiyonları bu merkezlerden çıkacak. Devletimizin tüm kurumları neslimizin emrindedir” dedi.


 

İKİ AY SONRA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

İlk olarak Sporcu Fabrikası’nın salonlarını inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, teknik ekipten de detaylı bilgi aldı. Kocaeli Çok Amaçlı Spor Salonu yaklaşık yedi dönüme yerleşirken, kapalı alanı da üç dönüm olarak planlandı. Dört adet minder sporları salonu, 1 adet büyük salonu ile jimnastik sporuna hizmet verecek salon Kocaeli’de çok önemli hizmetler verecek. Büyük salon 700 metre kare olurken, diğer salonlar 375 metre kare olması da hizmet kalitesinde çıtanın daha da yükselmesine neden olacak. Betonarme çelik karkas yapı sistemi ile yapılıp kenetli saç kaplama çatı örtüsüne sahip olan Sporcu Fabrikası’nın tam manasıyla hizmete girmesi iki ayı bulması bekleniyor.

 

“EMEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ikinci durağı, Derince Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü kapalı yüzme havuzu oldu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi’nin de katıldığı teknik inceleme sonrası bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Buradaki yüzme havuzumuzun inşaatı neredeyse tamamlanmış durumdadır. Olimpiyat şampiyonlarının yetişmesinde burası da bir merkez olacaktır. Bu projenin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu. İnceleme spor ve gençlik üzerine yapılan istişarelerin ardından sona erdi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751