banner2779
banner2752
banner2750

  Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gençlere yol göstermek için çalışıyoruz’’

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Okul Müdürü Hüseyin Halıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen birliktelikte okul kermesini gezen ve bilim şenliğine konuk olarak öğrencilerin çalışmalarını dikkatlice inceleyen Karaosmanoğlu, “Gençlere yol göstermek, destek olmak geleceğe dair doğru adımlar atmanıza yardımcı olmak için çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz her proje sizin geleceğe iyi hazırlanmanız içindir” dedi.

 

“AHLAKİ DEĞERLERİ DE ÖZÜMSEMİŞ BİREYLER OLMANIZ İÇİNDİR”

Yeni Türkiye, Büyük Türkiye gençlerin gözleriyle, elleriyle ve gönülleriyle şekillenecek açıklaması da yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu yüzden alacağınız eğitim bizler için çok kıymetli. Gayretimiz derslerinizde başarınızı arttırırken hayatta her daim yanınızda taşımanız ve belleğinizde tutmanız gereken toplumsal ve ahlaki değerleri de özümsemiş bireyler olmanız içindir. Ben gençlerimizde bu potansiyeli görebiliyorum” diye konuştu.

 

“YETENEKLER ÇALIŞARAK GELİŞTİRİLİR VE İNKİŞAF ETTİRİLİR”

Akademi Lise, Yazarlık Okulu, Bilim Merkezi ve ortaya koyduğumuz diğer projeler, gençler için büyük bir fırsattır diyen Karaosmanoğlu, öğrencilerle olan birliktelik sonrası şunları kaydetti: “Hele ki Türkiye’nin en büyük kitap fuarına sahip olan bu kentte sizlerin her anınızı dolu dolu geçirmeniz bizler için çok önemlidir. Bilim şenliğinizin sizlere değer ve ufuk katacağını biliyorum. Kentimiz eğitim ve öğretim noktasında büyük adımlar attı. İnşallah diyorum ki sizler ülkemizde çok daha iyi noktalara geleceksiniz. Unutulmamalıdır ki, yetenekler çalışarak geliştirilir ve inkişaf ettirilir. Sizler de çalışın, araştırın, bol bol kitap okuyun.”

 

“DAHA ÇOK ÜRETEN BİR TOPLUM HEPİMİZİN ORTAK PROJESİDİR”

İyi yetişmiş, çağdaş, bilgiyle donanmış, teknolojiye hâkim, tarih bilincine sahip,

geleceğe olan inancı sağlam bir nesil, o ülkenin en büyük hazinesidir, şeklinde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, düşüncelerini şu şekilde tamamladı: “Ve biz bu hazinenin en büyüğüne ve en kıymetlisine sahibiz. Daha çok okuyan, daha çok düşünen, daha çok üreten bir toplum hepimizin ortak arzusudur. Kocaeli Büyükşehir Belediye’mizin ödüllü projesi olan Kılavuz Gençlik ile birlikte bugüne kadar geldiğimiz noktadan çok daha hızlı adımlarla bu hedefe doğru ilerliyoruz. Ve sizlerin desteği bizlere de güç veriyor.” Birlikteliklerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül’de hazır bulundu.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751