BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, ‘’GENÇLİK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ’’
  

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin halkla beraber püskürtülmesinde önemli bir rol oynayan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye başladı. İlk olarak İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi’ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, buradaki birlikteliklerde 15 Temmuz Şehitlerini bir kez daha rahmetle anarken, gazilere de şifalar diledi.

 

15 TEMMUZ’DA ÜZERİNE DÜŞENİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İlim Yayma Cemiyeti’nin 15 Temmuz Darbe girişiminin derdest edilmesinde üzerine düşen sorumlulukları yerine getirdiğini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “15 Temmuz’da vatandaşlarımızla birlikte İlim Yayma Cemiyetimizde ülkesine sahip çıktı. Bundan dolayı sizlere ve tüm üyelerinize teşekkür etmek istiyorum. Biliyoruz ki; Rabbimizin huzurunda hesap vereceğiz. Onun için çok çalışacağız ve başta gençliğimize hizmet etmek için canla başla mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

EĞİTİMDE FARKLI METOTLARI UYGULAYALIM 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkan Hasan Soba’nın da hazır bulunduğu ziyarette  İlim Yayma Cemiyeti’nin Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bir sunum gerçekleştirdi. Konferanslar, seminerler ve dersler organize ederek topluma hizmet ettiklerini ifade eden Çelik, “İlim Yayma Cemiyetimizin ilim kapısı herkese açıktır” dedi. Görüşmede eğitim konusunda insanı kucaklayan çalışmaların öneminden bahseden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gençlerin daha kolay uyum sağlayacağı etkinliklerle farklı eğitim metotları uygulanmalıdır. STK’lar fedakârlık yaparak sosyal dokuyu koruyan çalışmalar yapmalıdırlar” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817