​​​​​​​BAŞKAN KARAOSMANOĞLU GÖLCÜK ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Karaosmanoğlu ilk olarak Ulaşlı sakinlerinden Mustafa Beyazıt’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sonrasında sırasıyla Ulaşlı ve Gölcük Merkez Mahallesinde esnafla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu’na Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp eşlik etti.

Başkan Karaosmanoğlu Gölcük Muhtarlar Derneğinide ziyaret ederek muhtarların talep ve önerilerini dinledi. Sonrasında esnaflarla tek tek ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, esnafın istek ve taleplerini dinleyerek, esnafımızın ve halkımızın huzuru ve rahatı için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi. Ziyaretlerde esnafın sorunlarının çözümü noktasında her zaman esnafın yanında olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, esnafa bol kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu Kocaeli'nin her noktasında belirli periyotlar halinde gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinde, ülke ekonomisinin gelişmesiyle birlikte esnafın işlerinin de her geçen gün düzeldiğini gözlemlediklerini ifade ederek vatandaşlarla değişik konularda görüş alışverişinde bulundu.

Yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını belirten Gölcük esnafı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817