Başkan Karaosmanoğlu, İzmit esnafını ziyaret etti

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kuyumcular Çarşı’nda ve İstiklal Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Birlik ve beraberliğin çok daha kıymetli olduğu bugünlerde, Ramazan ayının esnafın işlerine bereket getirmesini de dileyen Başkan Karaosmanoğlu, “Güzel memleketimizde rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın güzel geçmesini temenni ediyorum. Bu ayın esnafımız açısından bol kazanç getirmesini de diliyorum” dedi.

 

“RAKAMLARLA ORTAYA KONULAMAYACAK BÜYÜKLÜKTEDİR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KaraosmanoğluFevziye Camii’ndeki vatandaşlarla ve esnafla da hasbihal etti. Eski Ramazan sohbetlerinin yapıldığı birlikteliklerde, yerel ve ülke genelindeki gelişmelerde konuşuldu. Eğitim ve gençlik üzerine görüşlerin de ifade edildiği birlikteliklerde, Ramazan ayının Kur’an ayı olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Kitabımızı en güzel şekilde öğrenen, ülkesine vatanına, milletine hayırlı olan ve âlemi İslam’ı geleceğe taşıyan nesiller için çalışıyoruz. Çocuklarımıza iyilik yapan iyilik bulur, iyiliğin en güzeli de karşılıksız yapılandır anlayışını aşılamamız gerekmektedir. İyilik yapmanın mükâfatı her iki cihan için de rakamlarla ortaya konulamayacak büyüklüktedir” ifadelerini sarf etti.

 

“KENDİ KENTİMİZE YAPILMIŞ KADAR MÜHİMDİR, ÖNEMLİDİR”

Dünyada terörün kül ettiği hayatlar, umutsuz insanların varlığından bahseden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bunu tersine döndürmek ise bizlerin elinde. O coğrafyalar bizden yardım istiyor. Oradaki insanlarımızın tekrar umutlarını yeşertebiliriz. Devletimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız büyük bir çaba içerisinde. Unutmayalım ki Ramazan ayı hayır işler yapmak içinde büyük bir fırsattır. Unutmamak gerekir ki; gerek ülkemiz gerekse dünyanın neresinde olursa olsun yapılan her hizmet bizim için kendi kentimize yapılmış kadar mühimdir, önemlidir” açıklamasını yaptı.

 

“ESNAFIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ”

Esnaflarla olan birlikteliğinde gelen istek ve taleplere duyarsız kalmayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Esnafımızın her daim yanındayız. Halkımızın huzur ve güven içerisinde hayatlarını sürdürecekleri ve esnafımızdan gereksinimleri karşılayabilecekleri yaşam alanlarını koruyoruz. Halkımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılarken, esnafımızın da bu şekilde ticaretlerini sürdürüyor” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, ziyaretlerde hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817