banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, "KOCAELİ'DE ESER ÜZERİNE ESER KOYDUK"

Giriş kapısı, 51 metrekarelik kır kahvesi, 18 metrekare mescit, vatandaşların rahatça suya erişebilmesi için çeşme ile tuvaletlerin yapımının yanı sıra yürüyüş ve piknik alanlarıyla yeni bir çehreye kavuşan Dümbüldek Suyu Mesire alanı yoğun bir katılımla halkla buluştu. Programda bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Bu güzel kentimizde göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kentimizi şahlandırmak için çalıştık. Kocaeli’de, eser üzerine eser koyduk. Biz bozmaya ve yıkmaya değil vatandaşımızın isteklerini yapmaya geldik” dedi.

 

“ÜLKEMİZİN VE ÖZELLİKLE YEREL YÖNETİMLERİN ÖNÜNÜ AÇTI”

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay’ın da hazır bulunduğu tanıtım programında Türkiye ve Kocaeli’nin sürekli gelişmesi için çalışıyoruz diyerek konuşmasını sürdüren Karaosmanoğlu, “Bizler bu eserleri ortaya koyarken de vatandaşlarımızdan bu güzellikleri korumasını istiyoruz. Buralar bizim soframız ve mutfağımızdır. Mesire alanımızda yaptığımız düzenlemeyle insanımızın gönlünün ve aklının dinleneceği, ailesiyle keyifli bir zaman geçireceği bir bölge kazandırdık. Biz yıllar önce şehirde ne varsa köyde de onu yapacağız dedik. Hatta daha sonra bizim köylerimiz, Avrupa’nın köylerinden daha güzel olacak dedik. Çok şükür bunu başardık. Bu eserleri kazandırırken, geçmiş dönem istikrarsız hükümetlerin varlığı olsaydı bunları asla başaramazdık. İşte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu projelerimizi hayata geçirirken bize liderlik yaptı. Ülkemizin ve özellikle yerel yönetimlerin önünü açtı” şeklinde konuştu.

 

“DOĞAL GÜZELLİKLERİMİZLE KAYNAKLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

“Devletimizin kaynakları 16 yıl önce faize giderken, bugün halkımıza hizmet olarak geri dönüyor” diyerek sözlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanımız ile birlikte ülkemiz kalkındı, gelişti. Bu eserlerin altında onun imzası var. Ülkemize sahip çıktı. Kaynaklarına sahip çıktı. Milletten aldığını millete verdi. Geçmiş öylemi idi. Bazı yerlerde bu eserleri açarken Büyükşehir Belediye Başkanı yaptı diyorlar. Hayır, bu hizmetler ve bu başarı halkımızdır. Çünkü bizlere sizler yetki veriyorsunuz. Bu nedenle kentimize, ülkemize, doğal güzelliklerimizle kaynaklarımıza sahip çıkacağız. Türkiye gelişecek, kalkınacak ve güçlü olacak.

Bu ülkede onurlu bir şekilde yaşamak için bu gibi projeleri de hayata geçiriyoruz. Bu bölgeyi Mesire alanı yaparak bir şifa kaynağı olduğu bilinen Dümbüldek Suyu’ndan vatandaşlarımızın daha fazla istifade etmesi ve de bu bölgede turizmi canlandırmayı istedik. İnsanlarımız buraya akın akın geliyor. Mesire alanı ve yeşilliğiyle doğa harikası bir yer olan Dümbüldek Suyu mesire alanı, şifa aramaya gelen ve piknik yapmak isteyenler için çok güzel bir yer. Bu çalışmayla birlikte bu bölgenin daha da şenleneceğine ve bölge halkının daha fazla kalkınacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde tamamladı.

 

MESİRE ALANI GEZİLDİ

Tanıtım programına katılan Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerine kazandırdığı bu hizmet için teşekkür ederken, Kocaeli İli Gebze Çayırova Darıca Dilovası Taşköprülüler Dernek Başkanı Ali Osman Kılcan ise, “İbrahim Başkanımızın bölgemize kazandırdığı hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Kendisine ilettiğimiz talepleri hızlı bir şekilde değerlendirdikten sonra insanımızın hizmetine sunuyor. Dümbüldek Suyu Mesire alanımız için de kendisine çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Karaosmanoğlu’na hizmetlerinden dolayı dernek başkanı Kılacan tarafından bir plaketin verilmesinin ardından, Mesire alanını gezen Karaosmanoğlu, vatandaşlarla da yakından ilgilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751