Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’de kalkınma hamlesi devam ediyor’’

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Ali Can Kazgan ile Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Meral Artuç Dinçoğlu ve yönetimlerini ziyaret etti. Daha yeşil bir Türkiye ve Kocaeli hedeflerinin yanı sıra sıfır atık projesi, erozyonla mücadele gibi temiz enerji kaynakları ile birlikte her alanda yerlileşme oranın her geçen gün arttığını ziyaretlerinde ifade eden Karaosmanoğlu, “Türkiye’de ve Kocaeli’de kalkınma hamlesi devam ediyor. Ülkemizin refah seviyesi artmakta, kentlerimiz gelişme kaydetmektedir. Allah’ın izniyle daha özgür ve dışa bağımlılığı olmayan Türkiye emin adımlarla geleceğe yürümektedir. Türkiye’ye yapılan bu saldırılar kaydedilen gelişmenin önlenebilmesi içindir” dedi.

 

“BAŞKANLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün hazır bulunduğu ziyaretlerin ilkinde Kocaeli Karslılar Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi alan Karaosmanoğlu’na, derneğin vizyonu ve misyonu konusunda da bir sunum gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, “Derneğimizi kurduğumuzda Kocaeli’de kültürel, sosyal ve eğitim alanlarında çalışma yapmayı hedefledik. Aynı zamanda Kars’ı tanıtabilmek için de projeler üretiyoruz. Amacımız kentimizde tüm halkımıza hizmet edebilmektir. Bugün bizi ziyaret eden başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti.

 

“HALKIMIZA HİZMET ETMEK BİZE GURUR VERİYOR”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise, “Bu aziz vatana ve kentimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Her zaman hemşerilerimizin yanındayız, destekçileriyiz. Bizler her alanda halkımızın öneri ve taleplerine karşı duyarlı oluyoruz. Hizmetlerimize yön verirken vatandaşımızın isteklerine göre projelerimizi şekillendiriyoruz. Hizmetkârı olduğumuz halkımıza hizmet etmek bize gurur veriyor” şeklinde konuştu. AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ise, “24 Haziran’da asrın seçimlerini yaşayacağız. Teşkilatlar olarak çok çalışıyoruz ve hazırız. 2002 yılından itibaren karşılaştığımız tüm engellemelere rağmen bugünlere kadar gelebildik. Amacımız dünyada ilk on ekonomi arasına girebilmektir. Bu da güçlü bir lider ve tecrübeli kadrolarla yapılır. 2023 yılına güçlü girebilmek için sizlerden tüm Karslı hemşerilerimizden desteklerini bekliyoruz. İnşallah 25 Haziran sabahına daha güçlü bir Türkiye’ye kavuşacağız” ifadelerini sarf etti.

 

“EĞİTİMDE BİRLİKTE HAREKET ETMELİ, PROJELER ÜRETMELİYİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, “Hamdolsun 14 yıldır halkımıza hizmet ediyoruz” diyerek şunları kaydetti: “STK’larda yapılan çalışmaları çok önemsiyorum. Yetenekli ve fedakâr arkadaşlarımız bu gibi derneklerde çalışmasını çok faydalı buluyorum. Özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz üzerine projeler yapmanızı arzu ediyorum. STK’lar ve yerel yönetimler olarak eğitimde birlikte hareket etmeli, projeler üretmeliyiz. Topluma faydalı her konuda sizlerin yanındayız, destekçiniziz. Kentimize inşa ettiğimiz projelerle bir kalkınma hamlesini gerçekleştirdik. Bu gelişme halen devam etmektedir. Gebze bölgemizde inşaatına başlayacağımız Metro projemizi hayata geçiriyoruz. Metro’nun ikinci etabını da hükümetimizle birlikte Körfez ilçemizden İzmit’e kadar inşallah ulaştıracağız.”

 

“DUR DİYECEK SADECE TEK BİR ÜLKE VAR O DA TÜRKİYE’DİR”

“Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızın taleplerine cevap vermek için çaba sarf ediyoruz” diyen Karaosmanoğlu, “Türkiye’de örnek bir Büyükşehir Belediyesi olarak görevimizi sürdürüyoruz. Bu hizmetlerin devam etmesi için 24 Haziran sonrası istikrarın sürmesi gerekmektedir. Türkiye’nin ve Kocaeli’nin daha aktif bir şekilde ilerlemesi için bu seçimlerden güçlü bir meclis ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda çıkacaktır. Bu seçim sadece ülkemiz için değil Afrika’dan başlayıp gönül coğrafyamızın her karşını yakından ilgilendirmektedir. Batı medeniyetinin merhameti yoktur. Yüzyıllar boyunca mazlum insanları ve ülkeleri sömürdüler.  Buna dur diyecek sadece tek bir ülke var o da Türkiye’dir. Cumhurbaşkanımız vatandaşına hizmet etmek için canla başla çalışmaktadır” diyerek sözlerini tamamladı.

 

“BİZ HİZMETLERİMİZLE HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan danışmanı Gültekin Görüm’ün de yer aldığı ziyaretleri Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye’nin artık katma değeri yüksek ürünler üretmeye başladığını söyledi. ARGE yatırımları ile üretimin artmasının öneminde de değinen Karaosmanoğlu, “İş insanlarımız artık yeni teknolojik alanlara ve ARGE yatırımlarına daha fazla ağırlık vermelidir. Bu Türkiye için elzem bir durumdur. Enerji’de dışa bağımlılığı azaltmak için çok büyük yatırımlar yapan Türkiye, asla geriye o karanlık günlere dönmeyecektir. Zaten vatandaşımızda bunu istememektedir. Dünya ile yarışan bir ülke olmak, yenilikçi ve güçlü bir Türkiye için çalışan bir Cumhurbaşkanımız var. Allah ondan razı olsun. Biz hizmetlerimizle halkımızın emrindeyiz. Terör örgütlerine dünyayı dar eden bir Türkiye var. Bu yoldan da asla vazgeçmeyeceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Ziyaretler yapılan istişarelerin ardından sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817