banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Karaosmanoğlu ; Kocaeli’nin Kronikleşmiş  Sorunlarını Tek Tek Çözdük’’

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara ve Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Burhanettin Özçelik ile yönetimlerini makamında konuk etti. Görüşmede sivil toplum kuruluşlarının kent açısından önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, 2004 yılından itibaren yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “Kocaeli’nin kronikleşmiş sorunlarını tek tek çözdük. Diğer taraftan belediyeciliğe yeni bir bakış açısı kazandırarak, sosyal belediyecilikte yeni yaklaşımları ortaya koyduk” dedi.

 

“VATANDAŞIMIZIN TAKDİRLE KARŞILANDIĞINI GÖRÜYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı yatırımlar için teşekkür eden Gümüşhaneliler ve Sarıkamışlılar’a nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “Şehrimizdeki fiziki hizmetlerimizle birlikte asıl gayemiz vatandaşımızın gönlüne girmekti. Çok şükür bunu da başardık. Her hizmetimizde merkeze insanımızı aldık. Halkımızın duasını kazanmak için çalıştık, çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizler için ortaya koyduğu vizyona dönük yerel yönetim modeliyle halkımızla birlikte yürüyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizin her gün yükselen çıtası vatandaşımız tarafından takdirle karşılandığını görüyoruz. Tüm ekibimizin gayreti de insanımızın bizlere “Allah Razı Olsun” demesidir” ifadelerini sarf etti.

 

“İNSANLARIMIZIN MUTLU OLMASI İÇİN GAYRET EDİYORUZ”

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara, “Anadolu Kocaeli’de” konseptiyle hayata geçirilen tanıtım günleri vesilesiyle Gümüşhane’nin de 08-11 Kasım tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Fuar Merkezi’nde tanıtıldığı için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Burhanettin Özçelik ise görüşmede, Kocaeli’deki her kesimle yakın iş birliğine gitmesi ve eşit hizmet üretmesi nedeniyle Karaosmanoğlu’na şükranlarını iletti. Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi ile hedeflerine ulaşma kararlılığı ve gücü artan Türkiye ile Kocaeli’nin, 2019 Mart yerel seçimlerinden büyük kazanım elde ederek çıkacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Milletimizin ve ülkemizin yücelmesi için yerel yönetimler olarak bizlerde üzerlerimize sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Şehrimizde yaşayan tüm insanlarımızın mutlu olması için gayret ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelikler görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751