Başkan Karaosmanoğlu Körfez Belen Köyü’nde
  

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlçesi’ne bağlı Belen Köyü’nde köylülerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Belen Köyü Hizmet Binası’nda gerçekleşen buluşmaya AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ile İlçe Başkanı Osman Badem’in yanı sıra muhtarlar da katıldı.

 

ŞEHİRDE NE VARSA KÖYDE DE VAR

Köylere büyük önem verdiklerini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Köylerimizi yaşanabilir hale gelmesi için çalışıyoruz. Şehir de ne varsa köylerde de o olacak dedik. Böylelikle köyden şehre göçü büyük oranda azalttık” dedi.Bütün grup köy yollarını bitirdiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’nin köyleri Avrupa’nın köylerinden daha güzel olacak. Tüm çalışmalarımızı birlikte yapacağız ve birlikte başaracağız” diye konuştu.

 

KOCAELİ’DE SU MUSLUKTAN İÇİLİR

Başkan Karaosmanoğlu, “İçme suyuna önem veriyoruz. 24 saat tertemiz sağlıklı su musluklarımızdan akıyor. Ben suyu evde musluktan içiyorum. Siz suyu musluktan gönül rahatlığı ile için. Ancak israf etmeyelim” ifadelerini kullandı. Susuz bir kış yaşandığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yuvacık Barajı boşaldı. Allah’tan Sapanca’dan su çekmek için çalışmalarımızı tamamlamıştık. 2 aydır oradan su çekiyoruz. Dua edelim de bir an önce kar ve yağmur yağsın” şeklinde konuştu.

 

DOĞALGAZ SIKINTISI ÇÖZÜLECEK

Köylülerin sorunlarını dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, doğalgaz konusundaki sıkıntıların en kısa zamanda giderileceğini ve Belen Köyü’ne futbol sahası da olan büyük bir park yapacaklarını söyledi.

 

BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ise yaptığı konuşmada “Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Körfez halkımız geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır. Ancak bu seçimler farklı bir önem arz ediyor. Hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817