banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Köylerimize Gözümüz Gibi Bakıyoruz’’

Ziyaretlerinde köylerde Aşure kazanını karıştıran Karaosmanoğlu, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit’in Kulfallı, Arızlı ve Kabaoğlu köylerini ziyaret etti. Vatandaşlarla buluşan, samimi bir şekilde sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Aşure kazanını da karıştırdı. Türkiye’nin ve Kocaeli’nin köylerinde bereket olduğunu, içtenlikle ülkenin kalkınmasına katkı sunan köylere her türlü yatırımın yapıldığını belirterek, “Köylerimize gözümüz gibi bakıyoruz” dedi.

“KÖYLÜMÜZÜN HİZMETKARI OLARAK HİZMET EDİYORUZ”

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde birlik ve beraberlik anlayışıyla yatırımlara devam edildiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, köyleri hiçbir zaman hizmetsiz bırakmadıklarını vurgulayarak, “Tek derdimiz var, köylümüzün hizmetkarı olarak hizmet etmek. Bunun için ekiplerimizle çalışıyor, her fırsatta köylerimizi ziyaret ediyoruz. Yatırımlarımızı bu noktada ilçe belediyelerimizle birlikte koordineli bir şekilde yürütüyoruz” diye konuştu.

“DESTEKLER ARTARAK DEVAM EDECEK”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün aktif bir şekilde sahada görev yaptığını da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Çünkü bu kent emekçi kenti, üretim kentidir. Bugün soflarımıza konan helâl ekmek emeğin, alın terinin ürünüdür. Köylerimizde de bu üretime ve gelişimi katkı sunuyor. Bizler de her daim bu üretimin artması için her türlü alt ve üst yapıyla birlikte ulaşım yatırımlarına büyük önem verdik. Tarladan ekinin pazara ulaştıran köylümüze her türlü zirai destekleri verdik. Tarım ve hayvancılık alanında vatandaşımıza verdiğimiz destekler bundan sonra da artarak devam edecektir” açıklamasını yaptı. Ziyaretler günün anısına yapılan hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751