banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Karaosmanoğlu, Muhasebecileri ve Mali Müşavirleri ağırladı
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Fikret Gökmen ve yönetimi makamında konuk etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Karaosmanoğlu, “Odalarımızda, derneklerimizde velhasıl tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızda (STK) bölünme olmamasını çok faydalı buluyorum. Sizlerin bir ve beraber olmanız Oda’nızı daha da güçlendirecektir” dedi.

 



KENT VE ÜLKE ÜZERİNE GÖRÜŞLER İFADE EDİLDİ


Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Fikret Gökmen gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Karaosmanoğlu’na bilgi aktardı. Nezaket amaçlı gerçekleştirdikleri ziyaret için kendilerini kabul eden Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Gökmen, “Üyelerimiz için çalışıyor ve hizmet üretmeye çalışıyoruz. 2026 stajyerimiz mesleklerinde mesafe almak için çabalıyor” diye konuştu. Görüşmede kentte ve ülkede yaşanan gelişmeler üzerine görüş alışverişi yapıldı. Başkan Karaosmanoğlu, başta ulaşım olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin diğer projeleri hakkında konuklarına bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751