Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Neslimizi dünyaya adalet dağıtması için yetiştireceğiz’’

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında grup liderleri ile buluşurken, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yunus Emre Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. Dünya kuruldu kurulalı hayır ile şerin, yapıcı ve yıkıcının, hak ile batılın mücadele ettiğini ziyaretlerinde ifade eden Karaosmanoğlu, “Dünyanın nizamı ve hareketi, Rabbil Âlemin tarafından bu şekilde yaratılmış, bu mücadeleden de dünyanın dengesi kurulmuştur. Asırlarca âleme nizam veren milletimiz, annelerimizle ve yetiştirdiğimiz neslimizle tekrar dünyaya adalet dağıtması için çalışacağız” dedi.

 

“ECDADIMIZIN AHLAKINI GENCİMİZ YAŞATIYOR”

“İstanbul’un fethinin 564’üncü yılını kutladığımız bu günlerde aziz milletimiz ve bu okullarda okuyan gençlerimiz işte o gazilerin ve şehitlerin kahraman torunlarıdır” ifadesini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bugün okullarımızda okuyan gençlerimizin her biri, birer Ulubatlı Hasan, birer Fatih Sultan Mehmet, birer Akşemsettin’dir. Çok değil daha 15 Temmuz günü gençlerimiz, atalarına layık birer yiğit olduklarını ispatladılar. Hainlerin, batı uşaklarının ele geçirdiği tankları, zırhlı araçları çıplak elleriyle durdurdular. Bunu dünyada hiçbir millet yapmamıştır, yapamaz da. İnanıyorum ki ecdadımızın mazideki o yüksek ahlâkını bugün kadınımız, erkeğimiz ve gencimiz yaşatıyor” diye konuştu.

 

“VATAN VE İNSAN SEVİGİSİ İMANDANDIR”

“Gençlerimizle gurur duyuyorum ve bunun için eğitim noktasında elimizden gelen her türlü imkânı onlar için kullanacağız” açıklamasını yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizdeki vatan, bayrak, millet ve devlet sevgisini gördükçe, dünya üzerine bir karabasan gibi çöken kan ve vahşet sarmalının gelecek dönemlerde en kısa sürede sona ereceğine dair inancım daha da artıyor. Çünkü vatan ve insan sevgisi imandandır” ifadelerini sarf etti.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Ülkemizdeki gençlerin her biri Fatih, Sinan, Süleyman ve Akşemsettin’dir hatırlatması yapan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizle gurur duyuyorum. Onların iyi yetişmesi için Kılavuz Gençlik Projemizle, Kâğıtsporumuzla, spor salonlarımızla, kültür merkezlerimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Hizmet bizden, bunları değerlendirmek kadınımızdan ve gencimizden” diyerek açıklamasını tamamladı. Okullarda yaptığı incelemelerde “Evden Okula Haydi Anneler Spora” Projesinin uygulanacağı salonlarda incelemeler yapan Karaosmanoğlu’na, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kasım Doğan bir teşekkür plaketi takdim etti. İncelemelerde ve ziyaretlerde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdür Ziyaülhak Sarıgül de eşlik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817