banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Karaosmanoğlu öğretmenler gününü kutladı
 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna vurgu yaparak, bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

 

DÜNYANIN EN GÜZEL MESLEĞİ

Başkan Karaosmanoğlu mesajında, kendisinin de bir öğretmen olduğunu hatırlatarak, dünyanın en güzel ve bir o kadar da sorumluluk taşıyan mesleği olan öğretmenlik gerçekleştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “Öğretmenlik, dünyanın en kutsal mesleğidir. Bir insanı doğru bilgilendirmek, geleceğe hazırlamak büyük bir gurur vesilesidir. Çünkü öğretmen; şefkatin, bilginin, sevginin kaynağı olan çocuklarımızın yetişmesinde gece gündüz demeden çalışan, onların daha iyi yetişmesi için çaba gösteren kişidir. Anadolu’nun en ücra köşesindeki tek sınıflı bir köy okulundaki öğretmenimizden büyük kentlerimizdeki öğretmenlerimize kadar her birinin özveri ile yetiştirdiği nesiller, geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sini kuracaklardır, buna inanıyorum” dedi.

 

ŞÜKRANLA SAYGIYLA ANIYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu, “Anne ve babalarımızla birlikte üzerimizde en çok hakkı olan insanlar öğretmenlerimizdir. Bu önemli günde, öğretmenlerimizin bizlere kazandırdıkları değerleri bir kez daha idrak ediyoruz. Okul anılarımızın başkahramanlarını minnetle, şükranla ve saygıyla anıyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu sözlerini; “Bütün öğretmenlerimizin, öğretmenler günü kutlu olsun” diyerek tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826