banner2779
banner2752
banner2750

 Başkan Karaosmanoğlu personeli ile bayramlaştı
 Başkan Karaosmanoğlu personeli ile bayramlaştı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı. Antikkapı’da geniş bir katılımla düzenlenen bayramlaşmada personele seslenen Başkan Karaosmanoğlu, halka hizmet için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

GENİŞ KATILIM

Başkan Karaosmanoğlu, Antikkapı’da düzenlenen törenle Büyükşehir personeliyle bayramlaştı. Geniş bir katılımın sağlandığı bayramlaşmada Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Başkan Danışmanları, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve bağlı kurumların genel müdürleri hazır bulundu.

 

HEPİNİZİN ALIN TERİ VAR

Bayramlaşma programında Büyükşehir personeline seslenen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’de hizmet için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın refahı için sürdürdüğümüz bu hizmetleri tüm personelimizle beraber hayata geçiriyoruz. Kentin dört bir yanında görev yapan tüm personelimizin bu çalışmalarda alın teri var. Bizim başarımız sizin gösterdiğiniz üstün çalışma azmi ile doğru orantılı. Daha yapacak çok işlerimiz var. Büyükşehir olarak kent merkezinden köylerine kadar, en ücra köşelerine kadar hizmet ediyoruz. Hizmet etmeye de devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751