BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, "RABBİM KARDEŞLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ KORUSUN"

 

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 14’ncüsü yapılan Gölcük Hamidiye Köyü Kestane Festivali’ne katıldı. Başkan Karaosmanoğlu düzenlenen etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Rabbim bu kardeşliğimizi ve dirliğimizi korusun. Kocaeliler olarak huzurlu bir kentte yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak günün şartlarına ve geleceğin ihtiyaçlarına göre halkımıza hizmet etmek çalışıyor ve her daim yanlarından oluyoruz. İşte bugünde yine vatandaşımızla bir aradayız” dedi.

“SEVDAMIZ ÜLKEMİZE VE KOCAELİ’YE HİZMET ETMEKTİR”

Kocaeli olarak kadim değerlerine sahip çıktıklarını da belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kentimizde daha güzelini ve daha iyisini yapmak için çalışıyor, gayret ediyoruz. Halkımıza hizmet etme aşkımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Başbakanımız Binali Yıldırım ve hükümetimiz, Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, Valimiz Hüseyin Aksoy, Kocaeli milletvekillerimiz ve tüm bürokrasideki çalışma arkadaşlarımızla kentimizin daha yaşanabilir bir şehir olması için çaba sarf ediyoruz. Halkımızla gönüllerimiz birdir. Sevdamız ülkemize ve Kocaeli’ye hizmet etmektir” diye konuştu.

FESTİVALE ADINI VEREN HACI ÖMER KESTANESİ İKRAM EDİLDİ

Gölcük Hamidiye Köy meydanında düzenlenen Kestane Festivaline Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İş-Kur İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlivan, Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, Hamidiye Mahalle Muhtarı Fatih Gür ile çok sayıda vatandaş katıldı. Hamidiye köyü sakinleri ve davetlilerle sohbet eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Vali Hüseyin Aksoy ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, Hamidiye’nin meşhur karalahana dövmesi, ardından da mısır ekmekli yoğurt ve gözleme ile festivale adını veren Hacı Ömer Kestanesi ikram edildi. Birliktelik çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817