Başkan Karaosmanoğlu, “Sevgi şehri Mardin, AK Parti ile buluşmalı”

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bir dizi resmi temaslar ve açılışlar için gittiği Mardin’de, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada önemli açıklamalar yapan ve il yöneticileriyle buluşan Karaosmanoğlu, “Sevgi şehri Mardin, Büyükşehir Belediyesi’nde AK Parti ile buluşmalı” dedi.

 

“DAVAYA SAHİP ÇIKARAK BİRLİKTE HAREKET ETMELİSİNİZ”

Teşkilat olmadan hiçbir şey mümkün değildir açıklaması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Teşkilatlar yürekli, içten ve davaya sahip çıkarak birlikte hareket ederse büyük işler başarır. Hem yerel de hem merkezi iktidarda başarı bu şekilde elde edilir. Büyükşehir Belediyesi 2019’da ki seçimlerde muhakkak AK Parti tarafından kazanılmalıdır. Mardin il teşkilatının bu noktada büyük bir sorumluluğu vardır. Asla sen ve ben demeden biz olarak yolunuza devam etmeliyiz. Kısır çekişmeler Mardin’e ve teşkilatlarımıza hiçbir şey kazandırmaz. Bakınız, Kocaeli’de teşkilat yapımız güçlü olduğu için bu durum vatandaşımıza olumlu yansıyor, desteğini veriyor” diye konuştu.

 

“KOCAELİ’DE SANDIK SANDIK ÇALIŞIRIZ”

Başarının aynı zamanda teşkilatların birliği ve beraberliği sonucunda geldiğini vurgulayan Karaosmanoğlu, “İnşallah Mardin’de AK Parti daha büyük başarılar yakalayacaktır. Şahsen, sizlerin emrindeyiz. 2019 yılında Mardin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmalıyız” dedi. Vatandaştan ilginin eksik kalmamasının önemini de hatırlatan Karaosmanoğlu, “Gençlik ve kadın kolları başta olmak üzere, teşkilatlarımız mahallerimizde aktif çalışmalıdır. Kocaeli’de sandık sandık çalışırız. Sizde bu şekilde sistem kurup, çalışmalısınız” ifadelerini sarf etti.

 

“SİZLERDEN GELECEK GÜZEL HABER BİZLERİ SEVİNDİRECEKTİR”

Mardin merkez, ilçeler ve köylerde her türlü siyasi ve hizmete dayalı çalışmanın yapılmasının önemine de değinen Karaosmanoğlu, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Mardin Büyükşehir Belediyesi yolu ve suyu olamayan köylerimize öncelik verecek. Halkımıza en güzel şekilde hizmet verecek. Şahsen Mardin’i çok seviyorum. Kocaeli’de de Mardinli kardeşlerimiz var.  Ben 2019 yerel seçimlerinin sonuçlarıyla mutlu olmak istiyorum. Sizlerden gelecek güzel haberler bizleri sevindirecektir. Bunun yanı sıra seçim sonuçlarının hemen ardın Allah’ın izniyle sizleri tebriğe geleceğim.” Mardin AK Parti İl Yönetim Kurulu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun kentlerine verdiği değer ve büyük katkılar için teşekkür etmeyi de ihmal etmediler. Zitayeret görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817