Başkan Karaosmanoğlu: Topraklarınızı satmayın
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’in köylerine yaptığı ziyaretlerde köylülere topraklarını satmamaları tavsiyesinde bulundu. Bir günde Körfez’e bağlı 10 köyü ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Belen, Karayakuplu, Sevindikli, Kutluca, Kalburlu, Şemsettin, Önezli, Dikenli, Ürkütlü ve Ali Hocalar köylerinde köylülerle buluştu. Köy ziyaretlerine AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ile AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’in yanı sıra muhtarlar da katıldı.

 

ARSALARINIZ DEĞERLENECEK

Kocaeli’nin köylerinin Avrupa’nın köyleri ile yarıştığını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Eski İstanbul yolu ve Kuzey Anadolu Çevre Yolu projeleri, bu bölgedeki arsa fiyatlarını artıracak. Eski İstanbul yolu duble yol haline gelecek ve alternatif bir güzergah olarak buraların değerini artıracak. Kuzey Anadolu yolu zaten başlı başına önem taşıyor. Size tavsiyem arsalarınızı satmayın” dedi.

 

KÖYLERE ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTIK

Çocukların iyi yetiştirilmesinin önemine işaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “135 bin çocuğumuza bilgisayar verdik” dedi. Köyler için yapılan çalışmalarla önemli hizmetlerin yapıldığını ve köylerin geliştiğini söyleyen Karaosmanoğlu, 10 yıldır ekipleriyle köylere hizmet ettiklerini ifade ederek, köylerin daha yaşanabilir yerler haline gelmesi için çalıştıklarını söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817